Zangles

Zing je al jaren voor jezelf onder de douche of zit je in een koor of een band? Altijd al iets aan je zangtechniek willen verbeteren? Zing je graag in een koor en heb je problemen met hoge of juist lage noten? Ben je altijd moe na een repetitie? Wil je meer volume kunnen maken of je stemkwaliteit verbeteren? Ruis op je stem of moeite met ademhalen? Podiumbeest of plankenkoorts?

Is het antwoord ‘Ja’ op een of meerdere van deze vragen? Dan is zangles wellicht iets voor jou! Voor beginners of gevorderden, voor koorzangers of solisten, van klassieke liederen en aria’s tot musicalnummers of misschien wel je eigen liedjes; bij mij ben je aan het goede adres.

Hoe ziet een zangles eruit?

Heel divers: ieder persoon is uniek. Ik kijk altijd naar de gehele persoon. Hieruit volgt een les op maat, waarin zaken als een goede houding, adem, resonans en hoe je in te leven in de muziek aan bod komen. Ook zaken als je voorbereiden op audities, plankenkoorts en dergelijke worden behandeld, naar eigen behoefte van de leerling.

Wat kost het?

Een proefles kost  €20, zie verder de prijslijst voor een volledig overzicht.

Korting! Betaal 10 lessen vooruit en krijg 1 les gratis: je betaalt dus 9 lessen. €315 i.p.v. €350

Locatie

Ik geef les aan huis in de wijk Dorp in Zoetermeer en ben makkelijk bereikbaar met buslijn 173 (halte van Galenstraat), trein (NS station Zoetermeer Oost) en RandstadRail 3 (halte Dorp). Parkeergelegenheid is er ook volop.

Lestijden in overleg; er is van alles mogelijk.

Wie ben ik?  

Ik ben afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, daarvoor heb ik Docent Muziek gestudeerd. Ik zing regelmatig als solist en in diverse professionele gezelschappen. Als zangdocent geef ik workshops voor Stichting Buitenkunst voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen.

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring als zangdocent en doe dit met veel plezier!

Zet nu de stap om beter te leren zingen en neem zangles!

Wil je meer weten of aanmelden voor een proefles: gerdinetuinstra@gmail.com

of bel: 06-12874359

gerdineb